City landscape

Vienna to Herceg Novi

Vienna to Herceg Novi Herceg Novi to Vienna
6.2/10

Between Vienna and Herceg Novi we found up to 3 bus departures, including 3 night buses. The earliest departure from Vienna is at 15:00 arriving to Herceg Novi at 09:30. The latest departure is at 18:00 arriving at 11:30. Prices for a one way adult ticket range from 68 € to 106 €. Discounted tickets for children, students and pensioners are available on some departures. Children tickets range from 34 € to 53 €, student tickets range from 61 € to 96 € and pensioner tickets range from 61 € to 96 €.


Most popular departures between Vienna and Herceg Novi

See all departures for:todaytomorrow
departure / arrivalpick a date

Traveling by bus from Vienna to Herceg Novi

The shortest travel distance between Vienna (AT) and Herceg Novi (ME) is 1013 km. The fastest bus which departs at 18:00 has a travel time of 17:30h. The longest travel time on the route is 19:00h. Some of the busses going from Vienna to Herceg Novi have stops in Graz, Maribor, Zagreb and Karlovac. Specific information about each route can be found by clicking the route in the search results.


Overnight bus Vienna to Herceg Novi

If you want to travel overnight, there are 3 night buses from Vienna to Herceg Novi. The overnight buses depart between 15:00 and 18:00 and arrive between 09:30 and 11:30 in the morning.


Bus departures on this route are operated by the following bus companies:
Croatia bus-Globtour-Touring-Jadran ekspres
6.5
In total the bus route between Vienna and Herceg Novi has been rated 1 times.

Departure and arrival station

Map overlay

Vienna

You can see information about the departure station and stops Vienna here

Map overlay

Herceg Novi

You can see information about the arrival station and stops Herceg Novi here


Summary of the ticket price from Vienna to Herceg Novi

Cheapest single adult ticket: 68 €
Return adult ticket price from: 109 €
Cheapest single child ticket: 34 €
Return child ticket price from: 68 €
Cheapest single student ticket: 61 €
Return student ticket price from: 98 €
Cheapest single pensioner ticket: 61 €
Return pensioner ticket price from: 98 €

Reviews from Vienna to Herceg Novi

ViennaHerceg Novi
“Problem”
Verified review
By Katarina 08.09.2016. 09:50
Driver
Tidiness
Value for money
Comfortable ride
6.25
Postovani, imala sam problem prilikom putovanja, imalaa sam kartu za Bec-Herceg Novi 02.09. u 17:00 sa Erdberga. S obzirom da sam tog dana imala ispit koji nisam mogla da odlozim stigla sam na stanicu u 17:02 i videla autobus kako krece sa perona pokusala da ga zaustavim i pokazala kartu, ali s obizrom da vozac nije mogao tu da se zaustavi rekao je da ce se zaustaviti malo dalje niz put. Medjutim, samo je produzio i nije se zaustavio da bi me sacekao. Naravno, razumem da je moja greska s obzirom da sam zakasnila na zakazan polazak ali sam smatrala da bi mogao da mi izadje u susret i zaustavi se jer sam imala uredno kupljenu kartu. Ja sam uhvatila sledeci autobus za Zagreb koji je kretao u 18:00 i platila dodatnih 30 eura za kartu. Uspela sam da se ukrcam u vas autobus u Zagrebu u 00:30 koji je produzavao za Herceg Novi. Da li moguce da dobijem neku refundaciju puta od Beca do Zagreba s obzirom na okolnosti? Unapred zahvalna, Katarina Djurdjic
Read more ▾Show less ▴

You can pay your tickets using credit cards