City landscape

Zagreb à Karlsruhe

Zagreb à Karlsruhe Karlsruhe à Zagreb
10/10
Entre Zagreb et Karlsruhe, nous avons trouvé jusqu'à 8 départs quotidiens de bus, y compris 7 bus de nuit. Le premier départ de Zagreb est à 05:15 arriver à Karlsruhe à 18:25. Le dernier départ est à 23:15 arriver à 18:25. Les prix pour un billet aller simple adult vont de 23 € à 60 €.

Voyager en bus de Zagreb à Karlsruhe

La distance du voyage la plus courte entre Zagreb (HR) et Karlsruhe (DE) est 846 km. Le bus le plus rapide, qui part à 13:30 a un temps du voyage de 12:35h. Le plus long trajet sur l'itinéraire est 19:10h. Certains des bus qui partent de Zagreb à Karlsruhe ont des arrêts dans Munich, Augsbourg, Ulm et Ljubljana. Vous trouverez des informations spécifiques sur chaque itinéraire en cliquant sur l'itinéraire dans les résultats de recherche.


Bus de nuit de Zagreb à Karlsruhe

Si vous voulez voyager la nuit, il y a 7 bus de nuit de Zagreb à Karlsruhe. Les bus de nuit partent entre 13:30 et 23:15 dans la soirée et arrivent entre 02:05 et 18:25 du matin.

Compagnies de bus de Zagreb à Karlsruhe

Au total, la ligne de bus entre Zagreb et Karlsruhe a été évalué 18 fois.

Gare(s) du départ et d’arrivée

Map overlay

  Zagreb

Vous pouvez voir les informations sur la station de départ et les arrêts à Zagreb ici

Map overlay

  Karlsruhe

Vous pouvez voir les informations sur la station d'arrivée et les arrêts à Karlsruhe ici


Prix des billets de Zagreb à Karlsruhe

Le moins cher billet adulte simple: 23 €
Retour prix du billet adulte de: 46 € (23 + 23)
Le moins cher billet simple pour les enfants: 30 €
Retour prix du billet enfant de: 55 € (30 + 25)
Le moins cher billet simple pour les étudiants: 37 €
Retour prix du billes étudiant de: 67 € (37 + 30)
Les moins cher billet simple pour les retraités: N/A
Retour prix du billets retraités de: N/A

Avis de voyage de Zagreb et Karlsruhe

ZagrebKarlsruhe
“srdačnost i susretljivost je iznad svih očekivanja, pa je neka manjkavost u drugom području nebitna kada su ljudi spremni saslušati i pomoći kao djelatnici JELINAK firme.”
De Renato 29.06.2020. 08:36
Chauffeurs
Propreté
Valeur pour l'argent
Conduite confortable
10
Read more ▾Show less ▴
ZagrebKarlsruhe
“Bilo je kašnjenje jedan sat, ali nije kriv prijevoznik, već opsežna granična kontrola i radovi”
Verified review
De Emil 28.03.2019. 11:51
Chauffeurs
Propreté
Valeur pour l'argent
Conduite confortable
10
Odlični i kulturni vozači Novi autobus Mrežna utičnica za punjenje mobitela i wi-fi mreža odličnih perfomansi Čist autobus Drago mi je da su recenzije po internet forumima koje ocrnjuju prijevoznika totalno drukčije i to potpuno pozitivne i dalje ču odabrati istog prijevoznika jer je usluga jeftinija i ne naplačuju dodatno prtljagu što je i normalno, a ne kao druga lihvarska poduzeća kojima je bitan profit a ne i zadovoljstvo putnika.
Malo mjesta za sjedenje i za noge, ali to je do proizvođača autobusa, a ne do prijevoznika
Read more ▾Show less ▴
ZagrebKarlsruhe
Verified review
De Ivica 06.11.2017. 12:38
Chauffeurs
Propreté
Valeur pour l'argent
Conduite confortable
5
NIŠTA
Opći odgovori su impresije moje rođakinje (putnica) Milke Vujić. Moje subjektivno viđenje: Takav kaos koji su doživjeli putnici na peronu 506 teško da će si to netko više dozvoliti.Bus koji je trebao krenuti u 17,00 došao je u 17,30(bez ikakvih inf.),a otišao u 17,50.Po dolasku busa nakon otvaranja stražnjih vrata ispadaju 4.kofera.Putnici su zamoljeni od novih vozača da pričekaju izlazak putnika koji presjedaju na druge linije(neki su izašli i uzeli prtljagu bez razloga,pa su se zbog krivih obavijesti vraćali natrag na isti bus).Žene sa malom djecom su zauzele mjesta,a ostatak pokušava predati prtljagu.Kad je sve gotovo nekoliko torbi i kofera završilo je na stepenicama za kat i zakrčivši izlaz kroz zadnja vrata.Rezervacija mjesta ne postoji pa je i dio ovog kaosa predvidiv.Autobus je došao na odredište sa dva sata kašnjenja.Sigurno neću preporučiti prevoznika(osim ako želim nekome napakostiti)Opširnije podatke dostaviti ću Inspekcijama i minstarstvu prometa...Poštovanje i LP
Read more ▾Show less ▴

Vous pouvez payer vos billets avec ces cartes de crédit

gbb_logomarktwitterinstagramfacebookfaxdinersCardmaestroCardmastercardsafetygroupfaqprintermTicketQrarrowIconthumbsUpexclamationCircledownloaddirectionsclockcalendarCheckaccommodationquestionCircleFullgpsIconlocationMarkferryIconbusIcon