City landscape

Zagreb to Padua

Zagreb to Padua Padua to Zagreb
7.8/10

Between Zagreb and Padua we found up to 1 bus departure. The earliest departure from Zagreb is at 04:55 arriving to Padua at 11:45. The latest departure is at 04:55 arriving at 11:45.

Traveling by bus from Zagreb to Padua

The shortest travel distance between Zagreb (HR) and Padua (IT) is 402 km. The fastest bus which departs at 04:55 has a travel time of 06:50h. The longest travel time on the route is 06:50h. Some of the busses going from Zagreb to Padua have stops in Ljubljana, Trieste, Bregana and Obrezje. Specific information about each route can be found by clicking the route in the search results.


Departure and arrival station

Map overlay

Zagreb

You can see information about the departure station and stops Zagreb here

Map overlay

Padua

You can see information about the arrival station and stops Padua here


Summary of the ticket price from Zagreb to Padua

Cheapest single adult ticket: N/A
Return adult ticket price from: N/A
Cheapest single child ticket: N/A
Return child ticket price from: N/A
Cheapest single student ticket: N/A
Return student ticket price from: N/A
Cheapest single pensioner ticket: N/A
Return pensioner ticket price from: N/A

Reviews from Zagreb to Padua

ZagrebPadua
“Monopol i neljubaznost”
Verified review
By Anonymous 15.06.2017. 14:57
Driver
Tidiness
Value for money
Comfortable ride
5
Ništa posebno.
Črnja tours ima de facto monopol na bus liniji od Zagreba do sjevernotalijanskih gradova. Skupe su im karte. S konkurencijom nitko neće jer se putuje 9 sati. Kombi od Trsta do Padove i dalje je klaustrofobično mali i neudoban. Jedan vozač je sposoban i hoće pomoći (jedna djevojka je došla na granicu bez dokumenta i on joj je vrlo aktivno pomogao da se snađe i da joj ne propadne karta) ali je strašno isfrustiran količinom posla i neljubazan prema putnicima, ponaša se "s visoka". Kaže da je "sve na njemu", a da drugi imaju loš odnos prema poslu. Razgovarajte da ne bi jedan vozač i vozio i pazio na karte i putnike, a drugi vozač da kasni i ne radi ništa. Dobre vozače poput ovoga koji je nervozan trebate ipak nagraditi da bi dobro radio jer je unatoč frustriranosti kvalitetan. Jer gore po vas, dobri će vam dati otkaz i ostat će samo loši. Kvalitetu trebate nagraditi, inače ćete biti odgovorni za otkaze i loše poslovanje za vas, tj. slab promet zbog "neljubaznih" vozača
Read more ▾Show less ▴
ZagrebPadua
Verified review
By Daria 30.09.2016. 17:01
Driver
Tidiness
Value for money
Comfortable ride
5
Sjedala su udobna.
Neljubaznost obaju vozača, odnos "s visoka" prema putnicima, vrlo neugodna komunikacija. Razgovaraju međusobno i mrmljaju si, a putnike tretiraju onako "usput" , zato jer moraju. Wc u autobusu nije bio u funkciji, a nismo napravili pauzu za wc više od tri sata, vozač nije htio prije venecije stati. Autobus nema priključke za struju . Također, ni Wi-fi nije radio ni meni ni mnogim putnicima u busu.
Read more ▾Show less ▴
ZagrebPadua
Verified review
By Antonella 26.04.2016. 23:53
Driver
Tidiness
Value for money
Comfortable ride
8.13
Il wi-fi gratuito a bordo, la puntualità (addirittura in anticipo)
Read more ▾Show less ▴

You can pay your tickets using credit cards