City landscape

Zagreb para Karlsruhe

Zagreb para Karlsruhe Karlsruhe para Zagreb
10/10
Entre Zagreb e Karlsruhe encontrámos até 8 partidas de autocarros, incluindo 7 autocarros noturnos. A primeira partida desde Zagreb é à(s) 05:15 e chega a Karlsruhe à(s) 18:25. A última partida é à(s) 23:15 e chega à(s) 18:25. O preço dos bilhetes de ida para adultos varia de 27 € a 59 €.

Horário:HOJEAMANHÃ

Viajar de autocarro desde Zagreb até Karlsruhe

A distância mais curta entre Zagreb (HR) e Karlsruhe (DE) é em 846 km. O autocarro mais rápido, que parte à(s) 13:30, tem uma duração de viagem de 12:35h. A duração de viagem mais longa neste trajeto é de19:10h. Alguns dos autocarros que viajam entre Zagreb e Karlsruhe param em Munique, Augsburgo, Ulm e Liubliana. Informações específicas sobre cada trajeto, podem ser encontradas, clicando no trajeto desejado em resultados da pesquisa.


Autocarro noturno de Zagreb até Karlsruhe

Se pretender viajar durante a noite, existem 7 autocarros noturnos desde Zagreb até Karlsruhe. Os autocarros noturnos partem a(s) 13:30 e 23:15 e chegam entre a(s) 02:05 e 18:25 de manhã.

Companhias de ônibus de Zagreb a Karlsruhe

No total, o trajeto de autocarro entre Zagreb e Karlsruhe foi classificada 18 vezes.

Estação da partida e chegada

Map overlay

  Zagreb

Informações sobre as estações de partida e paragens Zagreb aqui

Map overlay

  Karlsruhe

Informações sobre as estações de chegada e paragens Karlsruhe aqui


Preços de bilhetes desde Zagreb até Karlsruhe

Bilhete mais barato de ida (adulto): 27 €
Bilhete de adulto ida e volta desde: 54 € (27 + 27)
Blhete mais barato de ida (criança): 30 €
Bilhete de criança ida e volta desde: 54 € (30 + 24)
Bilhete mais barato para estudantes: 37 €
Bilhete de estudante ida e volta desde: 67 € (37 + 30)
Bilhete mais barato para pensionistas: N/A
Bilhete para reformadas de ida e volta desde: N/A

Comentários de clientes acerca da viagem entre Zagreb e Karlsruhe

ZagrebKarlsruhe
“srdačnost i susretljivost je iznad svih očekivanja, pa je neka manjkavost u drugom području nebitna kada su ljudi spremni saslušati i pomoći kao djelatnici JELINAK firme.”
Por Renato 29.06.2020. 08:36
Motorista
Asseio
Valor para o dinheiro
Viagem confortável
10
Ler mais ▾Mostrar menos ▴
ZagrebKarlsruhe
“Bilo je kašnjenje jedan sat, ali nije kriv prijevoznik, već opsežna granična kontrola i radovi”
Verified review
Por Emil 28.03.2019. 11:51
Motorista
Asseio
Valor para o dinheiro
Viagem confortável
10
Odlični i kulturni vozači Novi autobus Mrežna utičnica za punjenje mobitela i wi-fi mreža odličnih perfomansi Čist autobus Drago mi je da su recenzije po internet forumima koje ocrnjuju prijevoznika totalno drukčije i to potpuno pozitivne i dalje ču odabrati istog prijevoznika jer je usluga jeftinija i ne naplačuju dodatno prtljagu što je i normalno, a ne kao druga lihvarska poduzeća kojima je bitan profit a ne i zadovoljstvo putnika.
Malo mjesta za sjedenje i za noge, ali to je do proizvođača autobusa, a ne do prijevoznika
Ler mais ▾Mostrar menos ▴
ZagrebKarlsruhe
Verified review
Por Ivica 06.11.2017. 12:38
Motorista
Asseio
Valor para o dinheiro
Viagem confortável
5
NIŠTA
Opći odgovori su impresije moje rođakinje (putnica) Milke Vujić. Moje subjektivno viđenje: Takav kaos koji su doživjeli putnici na peronu 506 teško da će si to netko više dozvoliti.Bus koji je trebao krenuti u 17,00 došao je u 17,30(bez ikakvih inf.),a otišao u 17,50.Po dolasku busa nakon otvaranja stražnjih vrata ispadaju 4.kofera.Putnici su zamoljeni od novih vozača da pričekaju izlazak putnika koji presjedaju na druge linije(neki su izašli i uzeli prtljagu bez razloga,pa su se zbog krivih obavijesti vraćali natrag na isti bus).Žene sa malom djecom su zauzele mjesta,a ostatak pokušava predati prtljagu.Kad je sve gotovo nekoliko torbi i kofera završilo je na stepenicama za kat i zakrčivši izlaz kroz zadnja vrata.Rezervacija mjesta ne postoji pa je i dio ovog kaosa predvidiv.Autobus je došao na odredište sa dva sata kašnjenja.Sigurno neću preporučiti prevoznika(osim ako želim nekome napakostiti)Opširnije podatke dostaviti ću Inspekcijama i minstarstvu prometa...Poštovanje i LP
Ler mais ▾Mostrar menos ▴

Pode pagar os seus bilhetes com cartões de crédito!

gbb_logomarktwitterinstagramfacebookfaxdinersCardmaestroCardmastercardsafetygroupfaqprintermTicketQrarrowIconthumbsUpexclamationCircledownloaddirectionsclockcalendarCheckaccommodationquestionCircleFullgpsIconlocationMarkferryIconbusIcon